PRIRODNOST. ODGOVORNOST. PREVENCIJA.

Naša svijest o zaštiti okoliša očituje se ne samo u činjenici da radimo sa materijalima koji se u potpunosti recikliraju i mogu se koristiti uz manju potrošnju energije i emisije CO2 od umjetnih materijala. Mi idemo i korak dalje. Kupujemo drvo iz certificiranog i održivog gospodarenja šumama. Radimo zajedno sa dobavljačima koji dijele naše opredjeljenje i daju prednost certificiranim proizvodima.
 
Za JELD-WEN Austrija kao i za sve proizvodne pogone JELD-WEN Grupe u Europi certificirani smo certifikatima FSC™ i PEFC™. I jedan i drugi sustav certificiranja priznati su u svijetu i dostupni su jednako za održivo gospodarenje šumama. Za naš proizvodni proces  zajamčena održivost znači - od stabla do gotovih vrata. Za vas to znači aktivnu zaštitu okoliša i mogućnost kontrole podrijekla svakog drveta.
 
Ponosni smo što  svi naši proizvodni pogoni u Europi proizvode certificirane proizvode prema certifikatu  Produktketten-Zertifizierung des FSC (Forest Stewardship Council™) Dodatno, spremni smo sve naše proizvode koji se proizvode u proizvodnim pogonima u Njemačkoj kao i sve naše proizvode koji se proizvode u proizvodnim pogonima u Europi certificirati prema certifikatu PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes).
  
PEFC-04-31-1264-aktuell.jpg FSC01NrOV.jpeg

 

NA NAČIN DA SE "ZELENI"

Nakon ovjere zahtjeva za nabavu materijala i proizvodnju naljepnica potrebno je jedno određeno vrijeme za realizaciju. Molimo Vas da imate razumijevanja za proces koji se provodi postupno u određenom razdoblju do potpune isporuke proizvoda sa ozakama FSC i PEFC.