Reliability for real life

JELD-WEN je kao proizvođač preko svojih proizvoda i usluga izgradio ugled i zadobio povjerenje kupaca. Dakle, temelj je postavljen, što odražava naše opredjeljenje. Reliability for real life®.

Naše opredjeljenje se bazira na našem ukupnom lancu vrijednosti - Počinje izborom i kupovinom sirovina preko proizvodnje i prodaje do dugog roka trajanja naših proizvoda. U svim segmentima su naši obrazovani i kompetentni ljudi, sa svojim izvandrednim postignućima, ključ našeg uspjeha.

  • Proizvodni proces
  • Istraživanje i razvoj
  • Prodaja i distribucija

Gdje se nalazi naše opredjeljenje za Reliability for real life?

U pravom izboru materijala.

Svake godine  JELD-WEN investira više milijuna eura u kupovinu materijala za proizvodnju, od sirovina do laminata.

Da bi kupovina  materijala bila što učinkovitija surađujemo  samo sa probranim dobavljačima koji imaju visoke kriterije i dijele naše opredjeljenje. Oni prije svega moraju ostati dosljedni kada je u pitanju kvaliteta i zaštita okoliša.

Proizvodnja vrata

JELD-WEN je najveći proizvođač vrata u Europi.

Naše proizvode proizvodimo u više od 20 tvornica koje se nalaze u Danskoj, Švedskoj, Finskoj, Njemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Estoniji, Litviji, Švicarskoj, Francuskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu. Neke od tvornica su ujedno i distributivni centri. Zajedno su dosegnuli najveći kapacitet u proizvodnji vrata.

Pored vratnih krila u ponudi imamo i dovratnike, kvake i ostali pribor. Savršena rješenja te visoka kvaliteta i tehničke mogućnosti čine nas uspješnim proizvođačem..